Blog

Profita de experienta noastra si de facilitatile excelente pe care ti le oferim.

De ce email marketing?

Campanii de email marketing made-in Romania

Astazi am primit pe adresa EmailWing un email care pe mine personal m-a bucurat foarte mult. In sfarsit se pare ca si in Romania incepe sa se schimbe ceva in ceea ce priveste intelegerea corecta a activitatii de email marketing.
citeste

De ce este eficienta o campanie de email marketing?

Email marketingul reuseste sa imparta destinatarii in segmente foarte usor, folosind o varietate de criterii inclusiv date despre comportamentul trecut din diferite campanii. In acest fel poti fi asigurat ca mesajul tau va ajunge la persoanele...
citeste

Email marketingul si afacerea ta

Putem folosi strategii diferite pentru a ne promova on-line. De fapt, marketingul on-line, a conturat mai multe moduri inovative prin care putem sa ne vindem produsele si serviciile. Emailul este una dintre cele mai utilizate metode in scopul de a comunica catre clienti...
citeste

Cele mai eficiente modalitati de a utiliza email marketingul

Email marketingul atunci cand este realizat corect, poate fi una din cele mai eficiente tehnici de marketing. Pentru a obtine rezultate, fiecare email pe care il trimiti trebuie sa fie foarte clar in ceea ce priveste mesajul transmis destinatarului.
citeste

Cu ce te ajuta email marketingul in afacerea ta?

Email marketingul a dovedit ca poate fi cu peste 70% mai avantajos ca pret in comparatie cu campaniile prin posta. Adevaratul castig vine de la achizitionarea de perspective pozitive, si nu de cele trei sau patru ore necesare pentru a crea un email.
citeste

Promovarea prin campanii de email marketing

Orice business are nevoie de o rampa de lansare pentru a produce bani si implicit profit. Rampa se numeste promovare iar aceasta se realizeaza prin diferite metode, cele mai frecvente fiind costisitoare si care au la baza marketingul bazat pe intrerupere.
citeste

Avantajele campaniilor de email marketingului

Dialogul si increderea provenita din acest dialog, reprezinta piatra de temelie in cadrul oricarei afaceri. Odata stabilita aceasta conexiune, ambele parti vor avea de castigat atat pe termen scurt dar mai ales pe termen indelungat.
citeste

Zece motive pentru care indragim email marketingul

Campaniile de email marketing pot avea un cost scazut de implementare in comparatie cu alte instrumente de marketing traditionale. In fapt, dupa cum arata si studiile, companiile care au crescut activitatea de email marketing au avut ca scop...
citeste