Servicii

Profita de experienta noastra si de facilitatile excelente pe care ti le oferim.

Servicii personalizate pentru un email marketing simplu si eficient

Servicii personalizate pentru un email marketing simplu si eficient


Expediezi campanii mai simplu ca niciodata

Poti crea, expedia si gestiona simplu si rapid campaniile de email marketing. Rapoarte detaliate post-expediere iti vor dazvalui indicatori excelenti de performanta ce iti vor permite sa iti monitorizezi in permanenta atat impactul campaniilor precum si Return of Investment-ul (ROI). Pe langa expedierea de newslettere clasice EmailWing elaboreaza sisteme de comunicare avansata specifice comertului electronic (alerte eveniment/ voucher/ recomandare, cross-sell, up-sell, feedback post achizitie, comunicari pe paternuri de comportament).


Nu stii sau nu ai timp sa iti realizezi template-ul de newsletter? Lasa asta in seama noastra

Servicii de design si codare HTML/CSS template-uri. Tu sau echipa ta nu aveti cunostintele necesare pentru realizarea unui template de newsletter? Nu este nici o problema, te ajutam noi! EmailWing iti poate realiza template-ul de newsletter intr-un format perfect adaptat nevoilor tale de comunicare dar respectand totodata standardele pentru un email marketing perfomant. Integritatea emailului va fi testata in cei mai cunoscuti clientii de email incluzand si platformele mobile.


Outsourcing-ul poate fi cea mai buna solutie
pentru a economisi timp si bani

Nu ai timp pentru email marketing pe cont propriu? Atunci lasa activitatea de email marketing pe mana profesionistilor! Un specialist in marketing interactiv te va ajuta in realizarea strategiei de comunicare prin email marketing. Design-ul emailurilor, articolele si butoanele de indemnare la actiune vor fi perfect adaptate strategiei tale de vanzari. Vom analiza impreuna rapoartele, gasind solutii pentru imbunatatirea eficientei.

Prin API-ul EmailWing se pot primi date de la orice server, referitoare la vanzari, profil clienti, preferinte, etapa din ciclul de viata al clientului pentru personalizarea raspunsurilor automate, de asemenea monitorizate statistic. Iti stam la dispozitie pentru dezvoltarea oricarei solutii personalizate de email marketing.


Adauga noi abonati la newsletter folosind
retelele de Social Media

Servicii integrare social media. Integrarea social media in strategia de email marketing reprezinta un pas important in comunicarea online. Formulare de abonare in Facebook sau filme din canalul tau de Youtube promovate in email sunt doar cateva dintre beneficiile acestei integrari. EmailWing te poate ajuta cu personalizarea si design-ul conturilor de Facebook, Twitter sau a canalului de Youtube.


Atragerea de noi abonati nu a fost niciodata mai simpla

Nu stii cum sa colectezi adresele de email in locatiile tale sau in pagina ta Web. EmailWing te poate ajuta in conceperea unor sisteme inteligente de colectare a adreselor de email folosind principiile permisiunii.


Proiectare sisteme electronice de colectare cu permisiune a adreselor de email

Oferi internet gratuit in locatiile tale prin intermediul access-pointurilor Wi/Fi sau pui la dispozitie clientilor terminale electronice front office? De acum toate acestea iti pot fi de folos la imbogatirea bazelor de date cu contacte si adrese de email obtinute cu permisiune.