Termeni si conditii

Profita de experienta noastra si de facilitatile excelente pe care ti le oferim.

Termeni si conditii

Introducere

Prin intermediul EmailWing utilizatorii au la dispozitie o varietate de instrumente si resurse pentru a pentru a crea, lansa, si gestiona online, campanii de email marketing dar si pentru a colecta adrese de email cu permisiune. Acest serviciu nu poate fi folosit pentru trimiterea de emailurilor nesolicitate (denumite in continuare "SPAM"). A se vedea politica ANTI-SPAM. Societatea detinatoare este SC EMAIL WING SRL denumita in continuare EmailWing. In urmatoarele randuri vei gasi termenii si conditiile de utilizare a serviciilor EmailWing. Prin validarea casutei "Am citit termenii si conditiile de utilizare a platformei de email marketing EmailWing" esti de acord cu acesti termeni de utilizare.

1. Servicii si asistenta

1.1 Serviciile furnizate de EmailWing fac obiectul prezentului acord. EmailWing poate schimba oricand acest document prin postarea versiunii modificate pe pagina Web emailwing.ro. Modificarile intra in vigoare odata cu afisarea acordul revizuit.

1.2 Serviciile sunt disponibile numai persoanelor cu varsta peste 18 ani. Daca nu te califici, te rugam sa nu utilizezi serviciile.

1.3 EmailWing permite revinderea serviciilor prin intermediul conceptului de platforma 100% personalizabila.

1.4 Atat numarul de emailuri trimise cat si numarul de Kb de date transferate sunt contorizate de EmailWing. Normal iti este permis sa trimiti un numar nelimitat de mesaje email. Valoarea totala a transferului de date Kb din fiecare mesaj poate fi mai mare de 100Kb.

1.5 Pretul creditelor achizitionate prin platforma de email marketing este de 4 bani/ credit (0,04 lei), un credit preplatit = un email expediat. EmailWing ofera si un sistem de abonamente lunare preplatite (vezi sectiunea pret). Preturile nu contin TVA.

1.6 In momentul in care se programeaza expedierea unei campaniei, un numar de credite egal cu numarul de destinatari, va fi blocat temporar pana in momentul expedierii ultimului mesaj aferent campaniei in cauza. Pana in acel moment, in raportul "Situatia creditelor" acest numar de credite va figura cu explicatia "Blocate in vederea expedierii". In momentul finalizarii expedierii de catre platforma emailwing, numarul efectiv de credite alocate campaniei va fi insotit de explicatia "expediere campanie".

1.7 Toate preturile serviciilor se pot schimba in orice moment. Toate taxele platite la EmailWing sunt ne-rambursabile, cu exceptia cazului in care un cont este reziliat pentru un alt motiv decat incalcarea politicii ANTI-SPAM. Plata pentru servicii se va face prin card valabil acceptat de catre Gecad ePayment sau transfer bancar autorizat de catre un operator EmailWing, cu exceptia unor alte acorduri de plata facute intre tine si un reprezentant autorizat EmailWing. Taxele se platesc in lei. Esti responsabil pentru verificarea tarifelor din timp in timp pentru a lua la cunostinta tarifele practicate pentru servicii.

1.8 Este obligatoriu sa completezi formularul de inscriere de pe pagina de inscriere in vederea utilizarii serviciilor. Esti obligat deasmenea sa furnizezi informatii adevarate, exacte, actuale, si complete despre tine asa cum este solicitat in formularul de inregistrare. Ca parte a procesului de inregistrare, ti se va solicita o adresa de email si o parola pentru contul EmailWing. Esti responsabil pentru mentinerea securitatii contului, parolelor si fisierelor, precum si pentru toate accesarile contului tau si a serviciilor revandute in numele tau. EmailWing isi rezerva dreptul de a refuza inregistrarea, sau de a anula, conturile pe care le considera nepotrivite sau care incalca politica ANTI-SPAM.

1.9 EmailWing nu ofera nici o garantie cu privire la felul in care emailul HTML prelucrat de tine se vizualizeaza in clientii de email. De aceea iti recomanda sa realizezi testul de vizualizare in toti clientii de email, disponiblil inaintea expedierii. EmailWing face tot posibilul pentru a se asigura ca toate emailurile trimise prin intermediul serverelor sale respecta standardele, dar nu poate garanta ca mesajele vor avea un aspect consecvent in toti clientii de email. Template-urile gratuite oferite de EmailWing sunt optimizate pentru cei mai importanti clientii de email.

2. Restrictii si responsabilitati

2.1 Acesta este un acord pentru servicii si nu reprezinta o licenta completa pentru soft-ul EmailWing. Nu iti este permis: reverse engineering, decompliare, dezasamblare, sau altfel de incercari de a descoperi codul sursa, codul obiect, sau structura de baza, idei sau algoritmi. Serviciile si soft-ul vor fi utilizate pentru afacerea ta care include si scopuri caritabile sau civice. In orice tara din Uniunea Europeana, interdictia de a modifica, traduce, reverse engineering, decompliare, dezasamblare sau crearea de opere derivate bazate pe serviciile sau soft-ul EmailWing este reglementata de Directiva UE privind protectia juridica a programelor pentru calculator.

2.2. Esti de acord ca serviciile şi numele companiei, logo-ul companiei si toate logo-urile legate de servicii, marci de servicii si sloganuri, sunt proprietatea EmailWing. Nu iti este autorizat sa utilizezi oricare dintre marci, in orice forma de publicitate, sau orice alt mod comercial fara acordul scris al campaniei EmailWing. Utilizarea de catre tine a serviciilor nu confera nici un titlu de proprietate asupra soft-ului EmailWing. Toate drepturile de proprietate raman ale companiei EmailWing.

2.3 Esti deacord si garantezi ca vei utiliza serviciile numai in conformitate cu acordul si toata legislatia in vigoare (politicile si legile referitoare la mesajele nesolicitate, prelucrarea datelor cu caracter personal, intimitate, obscenitate). Esti de acord ca nu vei utiliza liste cu emailuri fara permisiune obtinute de la o terta parte sau prin tehnici de harvester. Esti de acord sa despagubesti (inclusiv costurile si onorariile rezonabile ale avocatilor) EmailWing in cazul oricarei daune, pierderi, raspunderi in legatura cu orice revendicare sau actiune care rezulta dintr-o presupusa incalcare a legislatiei in vigoare care decurge din/sau are legatura cu utilizarea de catre tine a serviciilor. Desi EmailWing nu are obligaţia de a monitoriza continutul expediat de catre tine sau utilizarea corecta si legala a serviciilor, EmailWing poate face acest lucru, poate inlatura orice continut, sau poate interzice utilizarea unor liste cu emailuri pe care le considera suspecte de incalcarea legislatiei in vigoare.

2.4 Serviciile si soft-ul EmailWing pot fi utilizate numai in scopuri legale. Transmiterea oricarui material care incalca legislatia in vigoare si Directivele UE, este interzisa. Aceastea includ printre altele materiale cu continut obscen, amenintator, calomniator, sau incalcari ale legilor de proprietate intelectuala.

2.5 EmailWing poate folosi informatii din formularul tau de inregistrare si oricare alte informatii tehnice privind istoricul tau de utilizare, pentru imbunatatirea calitatii serviciilor sau pentru a comunica cu tine.

2.6 EmailWing nu va folosi niciodata listele tale de emailuri sau orice alta informatie legata de tine sau clientii tai pentru un alt scop decat cel destinat asigurarii serviciului. Informatiile tale de client nu vor fi sub nici o forma instrainate unei alte parti. In plus, EmailWing nu va utiliza informatiile tale de client cu scopul de a trimite mesaje nesolicitate.

2.7 Nu vei putea folosi EmailWing pentru a distribui reclame la concursuri ilegale sau scheme piramidale.

2.8 Nu vei putea folosi EmailWing pentru a trimite campanii cu un continut care se leaga de nuditate/ pornografie, obscenitate, jocuri de noroc, soft ilegal, virusi, sau care incalca drepturile de autor sau proprietatea intelectuala.

2.9 EmailWing are dreptul de a rezerva subdomenii (de tipul subdomeniu.e-send.ro) si adrese de email (de tipul nume@e-send.ro) cu scopul de a asigura disponibilitatea anumitor marci cunoscute. Daca reprezinti o marca cunoscuta, iar la inregistrare esti avertizat ca subdomeniul nu este disponibil te rugam sa contactezi echipa EmailWing.

3. Dispozitii finale

3.1 Iti poti anula contul in orice moment prin trimiterea unui email pe adresa suport[at]emailwing[dot]ro sau prin expedierea unei notificari scrise la adresa fizica a EmailWing. Emailul/ notificarea trebuie sa includa, numele firmei, antetul firmei cu datele de identificare, numele si prenumele persoanei, numele de utilizator si stampila in cazul persoanelor juridice.

3.2 EmailWing poate suspenda soft-ul si serviciile in orice moment, cu sau fara motiv, cu sau fara notificare prealabila. EmailWing nu are nici o raspundere fata de dumneavoastra sau orice terta parte din cauza unei astfel de rezilieri. In cazul rezilierii cauzate de incalcarea politicii ANTI-SPAM, nu se va face nici o restituire.

3.3 Emailwing poate sterge oricare dintre datele tale in termen de 30 de zile de la data rezilierii.

4. Avertisment de garantie

4.1 EmailWing nu garanteaza ca serviciile vor fi neintrerupte sau ca nu vor aparea erori, nici nu acorda o garantie de rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea acestor servicii. Serviciile sunt furnizate "ca atare" iar EmailWing respinge toate garantiile, exprese sau implicite.

4.2 Remediul unic si exclusiv pentru orice esec sau neexecutare a serviciilor va fi incercarea prin eforturi rezonabile de a regla sau repara problemele aparute.

5. Limitarea raspunderii

5.1 Pentru daune de orice fel, si indiferent de forma actiunii (culpa – inclusiv neglijenta), raspunderea EmailWing este limitata la suma platita pentru acest serviciu.

6. Diverse

6.1 Daca o prevedere a acordului este dovedita a fi inaplicabila sau incorecta, acea prevedere va fi eliminata, acest acord ramanand de altfel, in vigoare si cu efecte depline si executorii.

6.2 In orice actiune prin care se asigura respectarea drepturilor in temeiul acordului, partea pagubita va avea dreptul de a recupera costurile si onorariile avocatilor.

7. Cerinte de sistem

7.1 Pentru vizualizarea in bune conditii a interfetei platformei de email marketing este necesara utilizarea unui browser Web ce are instalat si activat plug-in-ul Adobe Flash Player si modulul de JavaScript. Pentru intarirea securitatii datelor iti recomandam instalarea si utilizarea ultimelor versiuni de browser-e Web.

8. Respectarea normelor pentru trimiterea emailurilor

8.1 Toate emailurile expediate prin soft-ul EmailWing trebuie sa respecte legislatia in vigoare (Legea comertului electronic Nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin Legea Nr. 121/2006; Hotararea Nr. 1308 din 11/20/2002 pentru aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii Nr. 365/2002; Directiva UE 2002/58/EC, Art. 13, emisa de Comisia de Prelucrare a Datelor Personale si de Protectie a Identitatii Private, in Sectorul Comunicatiilor Electronice; Standarde si recomandari IAB Romania privind marketingul prin email). Prin urmare, trebuiesc respectate urmatoarele norme:

  • Toate emailurile trebuie sa contina un link de dezabonare furnizat prin serviciul EmailWing (**|LINK_DEZABONARE|**). EmailWing scaneaza fiecare campanie pentru cautarea link-ului de dezabonare. Daca link-ul de dezabonare nu este detectat, vei fi informat, fiind necesar sa incluzi link-ul de dezabonare inainte de a continua. Este interzisa ascunderea link-ului prin aplicarea unei culori identice cu fundalul, text invizibil sau marime a textului mai mica de 10 px.
  • Toate emailurile trebuie sa contina un link de notificare furnizat prin serviciul EmailWing (**|LINK_NOTIFICARE|**). EmailWing scaneaza fiecare campanie pentru cautarea link-ului de notificare. Daca butonul de dezabonare nu este detectat, vei fi informat, fiind necesar sa incluzi link-ul de notificare inainte de a continua. Este interzisa ascunderea link-ului prin aplicarea unei culori identice cu fundalul, text invizibil sau marime a textului mai mica de 10 px.
  • Toate emailurile trebuie sa contina informatiile de contact fizice ale expeditorului, cum ar fi adresa firmei tale si numarul de telefon.
  • Toate emailurile trebuie sa mentioneze motivul pentru care destinatarul primeste mesajul. De exemplu, "Ati primit acest mesaj din partea societatii X pentru ca v-ati inscris in lista noastra de comunicare prin email pe pagina Web www.x.ro."

Aceste linii directoare vor ajuta la asigurarea mentinerii reputatiei si pozitionarea EmailWing pe listele albe intocmite de catre ISP majori si alte programe whitelisting. Daca in orice moment campania ta este marcata ca SPAM, EmailWing isi rezerva dreptul de a anula contul fara preaviz (vezi punctele 9.4/ 9.5 ale prezentului acord).

9. Securitatea datelor

9.1 Pentru asigurarea securitatii datelor stocate in platforma de email marketing iti recomandam urmatoarele practici:

  • accesul in platforma sa se realizeze de pe un computer cu sistem de operare licentiat, antivirus, firewall, acces restrictionat cu parola al user-ilor;
  • datele de logare (nume si parola) trebuiesc pastrate in conditii de maxima siguranta. Acestea nu trebuie dezvaluite altei persoane. Pentru accesul clientilor in cazul revanzarii serviciilor de email marketing trebuie create conturi noi cu permsiune limitata. De asemenea acestia la randul lor trebuie sa respecte normele de securitate a datelor;
  • accesul, adaugarea, actualizarea, stergerea datelor trebuie realizata de o singura persoana care are responsabilitatea asigurarii securitatii acestor informatii.

9.2 In platforma de email marketing nu se stocheaza sub nici o forma parole, in locul acestora generandu-se prin algoritmi de criptare, o semnatura criptata. Transferul de date de logare si de cumparaturi online este protejat SSL prin criptare 128/256 biti.

9.3 SC Email Wing SRL este inregistrata cu numarul 17458 / 19.08.2010 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

10. Permisiunea

10.1 Fiecare email trimis trebuie sa contina link-ul "Dezabonare" (**|LINK_DEZABONARE|**) sau un alt mecanism care permite abonatilor sa se elimine din lista ta de corespondenta. Fiecare astfel de legatura trebuie sa ramana operationala pentru o perioada de treizeci (30) de zile de la data la care ai trimis mesajul, iar forma trebuie sa fie agreata de EmailWing. Esti de acord ca nu vei elimina, dezactiva, sterge sau incerca sa ascunzi acest link.

10.2 Esti de acord sa importi, sau sa adaugi manual doar adrese pentru care ai dobandit permisiunea explicita (Nota: listele achizitionate nu pot fi utilizate - pentru nelamuriri te rog sa contactezi EmailWing).

10.4 Mesajele email pe care le trimiti prin intermediul softului EmailWing pot genera notificari de abuz de la beneficiari. Esti responsabil de faptul ca toate campaniile tale de emailuri nu genereaza un numar de notificari de abuz care sa depaseasca 0,3% din totalul emailurilor trimise. EmailWing, va determina daca nivelul notificarilor de abuz se afla in normele stabilite, luand masuri care pot duce la anularea dreptului de folosinta a softului.

10.5 EmailWing poate restrictiona imediat accesul fara restituire la servicii in cazul care se dovedeste ca ai incalcat oricare din practicile marketingului cu permisiune enumerate mai sus, sau a politicii ANTI-SPAM EmailWing.